Varmt välkomna till Magiska Ting

Jag heter Mirjana men kallas för Mika. Jag har mina rötter ifrån Serbien, men har bott i Sverige under större delen av mitt liv.

I grunden är jag utbildad till undersköterska eftersom det alltid har varit viktigt för mig att få ta hand om människor, att vårda och kunna ge av min empatiska förmåga, både i och utanför jobbet.

Jag har alltid känt av andra människors känslor och dess mående utan att personen själv behövt tala om det. Det har gjort att många i min omgivning har velat öppna upp sig för mig, trots att vi precis träffats.

Det här var ett av många tecken som gjorde att jag tidigt förstod att medialiteten alltid funnits inom och omkring mig. Den mediala förmågan har funnits i flera generationer tillbaka i min familj men det var först i 20-årsåldern som min gåva trädde fram. Jag fick värk i pannan mellan ögonbrynen – det var mitt tredje öga som öppnades upp.

Efter den upplevelsen ägnade jag mig åt att utveckla mig själv och min gåva. Jag tränade, utövade chakrabalansering och rening av gamla energier. Till min hjälp har jag haft många kvinnor med mer än 70-års erfarenhet inom yrket.

Idag behärskar jag min gåva och sedan dess har jag arbetat med spådomar och att ge vägledning på livets vägar. Jag har utfört hundratals spådomar vilket har gett mig många nöjda och återkommande kunder.

Mitt mål är att fortsätta i samma bana och att ge alla mina kunder kärlek, tilltro, omsorg och framför allt hopp för framtiden.

Vänliga hälsningar

Mika