Kiromanti innebär att spå i händer och är en av de äldsta spådomskonsterna. Genom urminnes tider har man alltid trott att personligheten avspeglas i händerna Jag läser av och spår i de olika linjerna som finns i din vänstra hand. Med hjälp av linjerna i handen så kan jag spå om nutid, dåtid och din framtid. Jag kan bland annat se hur kärlekslivet och din ekonomi är och kommer att se ut men främst kring ditt välmående och din utveckling.

Vid spådom i hand behöver jag en bild på din vänstra hand där man tydligt ser linjerna i din handflata. Jag rekommenderar alltid mina kunder att ta en bild i dagsljus eller en bild med kamerablixt för bästa resultat.

Många av min kunder upplever kiromanti-spådom som väldigt igenkännande, upplyftande och energirik eftersom mitt fokus i denna spådom är främst kundens utveckling och välbefinnande.

Kiromanti är en intressant och informativ spådom. Det är egentligen ett mysterium hur mycket en handflata kan avslöja om en människa och dess framtid – samtidigt som det är underbart, roligt och hjälpsamt.

Kiromanti 200:-

Betalning sker till swish eller bankkonto.
– Swish: 0700706087
– Bank & bankkonto Handelsbanken. Clearingnr: 6654 Kontonummer: 485 874 261

Beställ kiromanti